5 βήματα για το νέο σας σπίτι

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που σας ενδιαφέρει ένα νέο σπίτι από την εταιρία μας. Ο σχεδιασμό μας γίνεται προσωπικά και ξεχωριστά, ανάλογα με τις ιδέες και τις επιθυμίες σας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του νέου σπιτιού σας μπορεί να φαίνεται περίπλοκη με την πρώτη ματιά. Πολλές είναι αποφάσεις που πρέπει να γίνουν, πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, γιατί τελικώς ένα σπίτι είναι και μια επένδυση, που γίνεται μόνο μία φορά στη ζωή γενικά. Ως εκ τούτου, είναι ακόμη πιο σημαντικό να πάρετε μια γενική εικόνα του έργου κατασκευής και να γνωρίζετε τα σημαντικά ορόσημα στην κατασκευή του. Επίσης, πρέπει να ξέρετε από πού θα αρχίσει η κατασκευή .

Για το λόγο αυτό, έχουμε συντάξει τα 5 βήματα για το νέο σπίτι σας για σας, που συνοψίζονται στα παρακάτω:

 • Βήμα 1: Από την ιδέα στο σχέδιο.
  Δείξτε μας τις ιδέες σας, τις επιθυμίες και τα όνειρα σας μέσα από φωτογραφίες, σχέδια, σκίτσα ή σχέδια του χώρου σας και συζητήστε με τον σύμβουλο μας  για τις ανάγκες σας και τον τρόπο που θα θέλατε να ζείτε στο μελλοντικό σας σπίτι.

 

 • Βήμα 2: Διευκρίνιση των λεπτομερειών.
  Ο σύμβουλός μας θα κάνει στη συνέχεια με εσάς και την οικογένειά σας μια εκτενή ανάλυση των αναγκών. Αυτό θα πάρει σίγουρα κάποιο χρόνο, γιατί πολλά σημεία πρέπει να εξεταστούν. Για παράδειγμα, οι προσωπικές ανάγκες του κάθε μέλους της οικογένειας, το μέλλον που θα θέλει να έχει σε περίπου επτά έως δέκα έτη, ιδέες για το εσωτερικό του νέου σπιτιού και σε τι πρέπει να μοιάζει. Επιπλέον, οι κατόψεις, οι τοπικοί κανονισμοί του κτιρίου σας καθώς και η χρηματοδότηση θα πρέπει να συζητηθούν.

 

 • Βήμα 3: Λεπτομερής σχέδια και καθορισμός σταθερής τιμής.
  Η γενικά αποδεκτή ανάλυση των αναγκών σας, στη συνέχεια, θα αποτελέσει τη βάση για λεπτομερή σχέδια, κατόψεις και εικόνες, για το νέο σπίτι σας. Μια τελική σταθερή τιμή προσφοράς θα παραδοθεί σε σας.

 

 • Βήμα 4: Σύμβαση και κατασκευή.
  Μόλις η προσφορά που περιλαμβάνει όλα τα λεπτομερή σχέδια και την τιμή που συμφωνήθηκε γίνει αποδεκτή από εσάς, θα γίνει μια σύμβαση αγοράς, και η κατασκευή ξεκινάει.

 

 • Βήμα 5: Εγκατάσταση, εσωτερική διακόσμηση και παράδοση.
  Λίγο καιρό αργότερα, όλες οι λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό ,τις εγκαταστάσεις, τον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό θα καθοριστούν με βάση τη σύμβαση αγοράς στο κέντρο του σχεδιασμού μας .