Προκατασκευασμένες Κατοικίες

Υπάρχουν πολλά προτερήματα στα σπίτια της Vario Haus συγκρινόμενα με τα άλλα προκατασκευασμένα σπίτια όπως:

 

1. Οικονομική ασφάλεια και διασφάλιση της ποιότητας.

Ως συνεργάτης για το νέο σπίτι σας δεν εξασφαλίζουμε μόνο την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, αλλά και προσπαθούμε σας να προσφέρουμε και οικονομική ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πέντε σημαντικά σημεία διασφάλισης για τους πελάτες μας Πρώτον, ένα πρώτης κατηγορίας πιστοποιητικό ικανότητας κατασκευής, Δεύτερον, μια εγγύηση των τελικών τιμών, Τρίτο, την ενέργειακη συμμόρφωση και, Τέταρτον, την ασφάλιση για τις δόσεις πληρωμής για ένα έτος, σε περίπτωση που ο πελάτης είναι εκτός εργασίας. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό η πληρωμή συνδέεται με την βήμα προς βήμα πρόοδο της κατασκευής και συναρμολόγησης του σπιτιού σας.

VARIO-HAUS: Δίνει στη ζωή σας ένα ασφαλές σπίτι

 

2. Κατασκευή κατοικιών χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας ή παθητικά σπίτια.

Για χρόνια VARIO-HAUS συνέχισε την ανάπτυξη κατασκευής κατοικιών που δεν είναι μόνο απόλυτα σύμφωνές με το πνεύμα της προστασίας του κλίματος και του περιβάλλοντος, αλλά και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
Πρώτο παραδείγμα στην κατηγορία των καινοτόμων ικανοτήτων των VARIO-HAUS είναι το πρώτο προκατασκευασμένο παθητικό σπίτι VARIO-HAUS del Sole το 2000, και δεύτερο παραδείγμα, είναι η παρουσίαση του VARIO-HAUS VISION του ενεργού παθητικού σπιτιού το 2010. Το φωτοβολταϊκό σύστημα στη στέγη του παράγει περισσότερη ενέργεια ετησίως από ότι μπορεί να καταναλωθεί από τέσσερα άτομα νοικοκυριού.

VARIO-HAUS: Δίνει την καινοτομία, ένα σπίτι εξοικονόμησης ενέργειας.

 

3. Άριστη ποιότητα κατασκευασμένη στην Αυστρία

Η ποιότητα των προϊόντων της VARIO-HAUS είναι κατά κύριο λόγο βασίζεται σε δύο πυλώνες. Αφ’ ενός είναι οι 100 τεχνίτες, το τεχνικό προσωπικό, οι ξυλουργοί και κατασκευαστές που εγγυώνται το καλύτερη τεχνικήτη ποιότητα.
Από την άλλη πλευρά είναι το εργοστάσιο παραγωγής, ένα από τα πιο state-of-the-art στην Ευρώπη . που με τη βοήθεια των υπολογιστών στις μηχανές παραγωγής επιτυγχάνεται ακρίβεια χιλιοστού και μέγιστη ποιότητα σε όλα τα τμήματα των προκατασκευασμένων στοιχείων.

VARIO-HAUS: Δίνει εξαιρέτική ποιότητα στο σπίτι.

 

4. Κατασκευή εξοικονόμισης ενέργειας: EnergyLine

Το Ενεργειακό πακέτο είναι πρότυπο και “all inclusive”. Περιλαμβάνει 41,1 cm κατασκευή τοίχου με EnergyLine-παράθυρα, βελτιωμένη θερμομόνωση στην οροφή και στην επιφάνεια της στέγης, 17 cm κατασκευή δαπέδων στο ισόγειο και πρώτο όροφο, τζάμια ασφαλείας, ανιχνευτές καπνού και πυροσβεστήρα καθώς και πλήρη σχεδιασμό και εγγύηση της τιμής.

VARIO-HAUS: Δίνει εξαιρετική ποιότητα “all inclusive” ένα σπίτι.

 

5. Ατομικές λύσεις στο κτίριο – 100% προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας

Όπως το εμπορικό σήμα VARIO-Haus συνεπάγεται: 100% μεταβλητότητα και ευελιξία. Τα σπίτια μας δεν είναι από το ράφι, αλλά ως ξεχωριστά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα όσο το δυνατόν. Ευελιξία και μεταβλητότητα στον τρόπο σκέψης, το σχεδιασμό και την κατασκευή μας είναι το πιστεύω μας. Είναι επιθυμίες, τα όνειρα και τις ιδέες σας που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε, με ή χωρίς τον αρχιτέκτονα σας.
VARIO-HAUS: Δίνει στις ατομικές ιδέες σας ένα σπίτι.

 

6. 30 χρόνια τεχνογνωσίας και χιλιάδες πελάτες.

Μια κατασκευαστική εταιρεία κτιρίων χωρίς την εμπειρογνωμοσύνη σε διάφορα οικοδομικά υλικά, κατασκευαστικές τεχνικές στο σπίτι, στα εξαρτήματα, στη διακόσμηση και στον εξοπλισμό δεν μπορεί να έχει χιλιάδες απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Η τεχνογνωσία της εργασίας με τους ειδικούς, αρχιτέκτονες και τις δημόσιες υπηρεσίες, είναι ένα ουσιαστικό μέρος της VARIO-HAUS στο πεδίο της υπηρεσίας.

Επιπλέον, VARIO-HOUSE κατέχει αριθμό των πιστοποιητικών αριστείας. Για παράδειγμα, στην Αυστρία το Gütezeichen (αυστριακό σήμα ποιότητας) και το προκατασκευασμένο σπίτι σήμα ποιότητας. Το 1997, η εταιρεία έχει λάβει την Ευρωπαϊκής έγκριση της πιστότητας (ETZ). Η VARIO-BAU είναι επίσης klima: ενεργός συνεργάτης στην Αυστρία.

VARIO-HAUS: Δίνει την τεχνογνωσία και την εμπειρία σε ένα σπίτι.

 

7. Υπηρεσίες ως γενικός εργολάβος.

Όλες οι απαραίτητες μελέτες κτιρίων και υπηρεσίες παρέχονται από το σχεδιαστικό τμήμα της Vario-HAUS όπως μελέτες ανάπτυξης των εγκαταστάσεων, επίσημα σχέδια ορόφου, η αδεια κατασκευής, καθώς και όλες τις διοικητικές εργασίες πριν από την ανέγερση.

Η διαχείρηση της κατασκευής του Vario-HAUS ως γενικός εργολάβος από το υπόγειο μέχρι το σπίτι με το κλειδί στο χέρι περιλαμβάνει και όλες τις γραμμές εφοδιασμού υλικών αλλά και εργασιών έξω από την οικοδομή. Στατικός υπολογισμός, υπολογισμός της ενεργειακής δαπάνης του κτηρίου, αποτελούν επίσης μέρος της δουλειάς.

VARIO-HAUS: Δίνει τις υπηρεσίες που χρειάζεται ένα σπίτι.

 

8. Κοντά στους πελάτες μας.

Η προσέγγιση των πελατών είναι η λέξη κλειδί για το Vario-HAUS. Εμείς δεν θέλουμε μόνο να ακούσουμε τις ιδέες σας, τις πεποιθήσεις και τις προσωπικές σας επιθυμίες, αλλά θέλουμε και να δώσουμε τις αρμόδιες συμβουλές και πληροφορίες για να υλοποιήσουμε τα σχέδιά σας VARIO-HAUS: Δίνει στον πελάτη την προσοχή που χρειάζεται στο σπίτι του.

 

9. VARIO-HAUS πληρώνει το νοίκι σας για έξι μήνες.

Μετά από μια σύμβαση αγοράς που έχει υπογραφεί και αφού η χρηματοδότηση είναι εγγυημένη από την τράπεζα γραπτώς, η VARIO-HAUS θα μπορούσε αναλάβει το κόστος εκμίσθωσης της οικίας σας για έξι μήνες έως σε ένα ορισμένο ποσό.

Η ποιότητα μιας σταθερής χρηματοδότησης του κτιρίου σπιτιού δεν μπορεί να εκτιμηθεί μόνο σε Ευρώ. Ατομική διαβουλεύσεις, ευελιξία και βαθιά γνώση όλων των πιθανών επιχορηγήσεων είναι βασικά στοιχεία για την χρηματοδότηση που προσφέρει η VARIO-HAUS για το νέο σπίτι σας.

Οι VARIO-HAUS συνεργάτες είναι στην ευχάριστη θέση να προετοιμάσει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για τη χρηματοδότηση σας για το νέο Vario-HAUS σπίτι σας.

VARIO-HAUS: Δίνει τη χρηματοδότηση στην οικοδόμηση ενός σπιτιού.

 

10. Τέλεια εφαρμογή της ένοιας “all inclusive”

Μελέτες ανάπτυξης των εγκαταστάσεων, λεπτομερή σχέδια από τους αρχιτέκτονες, τα σχέδια για το υπόγειο, επίσημες κατόψεις, η άδεια κατασκευής, καθώς και όλες τις διοικητικές εργασίες πριν από την ανέγερση όλα περιλαμβάνονται στην τιμή του σπίτιου , καθώς και την επίβλεψη κατά την κατασκευή και τη συναρμολόγηση. Κάθε πελάτης θα έχει τον δικό του “προσωπικό διευθυντή της κατασκευής”

Τζάμια ασφαλείας, ενέργειακα, ανιχνευτές καπνού, ένας πυροσβεστήρας, γάντζοι ασφαλείας στην οροφή και ρολά αλουμινίου περιλαμβάνονται όλα στο EnergyLine πακέτο.

VARIO-HAUS: Δίνει μια τελειότητα όταν παραδίδει ένα σπίτι.

Δείτε περισσότερα στο site  >>> www.variohaus.gr